• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Bopita Mix & Match

Met de Bopita Mix & Match meubelen kunt u de babykamer van uw kindje geheel aanpassen aan eigen wensen. De meubelen uit de Bopita Mix & Match collectie hebben een unieke uitstraling die perfect te combineren is. Op deze manier kunt u de babykamer van u dromen creëren. Met de Bopita Mix & match collectie heeft u een ruime keuze aan ledikanten, commodes, wandkasten en kasten. Stel uw eigen babykamer samen met de Bopita Mix & Match meubelen. De meubelen zijn gemaakt van de beste materialen en is van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kunt u jaren genieten van de prachtige meubelen uit de Bopita Mix & Match collectie. Alle meubelen zijn met elkaar te matchen dus u heeft altijd de perfecte babykamer voor uw kindje. Bekijk alle mogelijkheden op Babyhuiscasita.nl en profiteer van leuke aanbiedingen. Houd de website regelmatig in de gaten om niets te missen!

Bopita Mix & Match: Ledikanten

De ledikanten van de Bopita Mix & Match collectie zijn perfect te combineren met de andere meubelen. De ledikanten zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren, zodat u uw eigen smaak kan later terug komen in de babykamer. Zo kunt u kiezen uit de kleuren wit, antra, licht roze, rood, zilver, lime en licht blauw. Combineer deze trendy kleuren voor een unieke babykamer voor uw kindje. De ledikanten zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en staan garant voor het comfort en de veiligheid van uw kindje. Deze Bopita Mix & Match babybedjes hebben een matrasmaat van 60 x 120 cm. De hoogte van de voorzijde is 85 cm en de achterzijde is 91 cm hoog.

Bopita Mix & Match: Commodes

De Bopita Mix & Match collectie heeft drie verschillende commodes. De eerste commode heeft alleen bakken, de ander een combinatie van bakken en laden. De bakken kunnen geleverd worden in een 16-tal verschillende kleuren en de commodes kunnen geleverd worden in 2 verschillende kleuren, namelijk wit en antraciet. De afmetingen van de Bopita Mix & Match commode is 94 x 110 x 55 cm. Met de Bopita Mix & Match collectie kunt u eindeloos combineren met meubelen. Bent u op zoek naar meubelen voor uw babykamer, bekijk dan zeker de Bopita Mix & Match collectie.