• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Ledikant 60x120

Ledikant 60x120

Van hoog naar laag sorteren
84 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren
84 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een ledikant 60x120 is de meest gangbare afmeting van een baby bed. Bij Babyhuis Casita besteden we veel tijd aan kwaliteit en veiligheid van een ledikant. Zo is bijvoorbeeld de afstand tussen de spijlen belangrijk. Deze dienen tussen de 4,5 en 6,5 cm te zijn. Als de spijlafstand groter is, dan kan het kindje tussen de spijlen doorglijden. Wat verder belangrijk is voor de veiligheid van je kindje is dat je de bodem van het ledikantje kunt verstellen. Bij Babyhuis Casita weet je zeker dat het ledikant aan alle veiligheidseisen voldoet. 
Bij Babyhuis Casita hebben we veel ledikanten in ons assortiment. We hebben ledikanten van verschillende materiaal soorten en in verschillende kleuren in ons assortiment. Neem snel een kijkje naar ons uitgebreide assortiment.
* Bopita Ledikant
* Coming Kids Ledikant
* Childhome Ledikant
* Childwood Ledikant

Bij elk ledikant kun je ook los de commode of bijpassende kasten kopen. Ook kun je een complete babykamer in één kopen. Neem snel een kijkje!

Aerosleep Matras

Voor in het ledikant 60x120 heb je een goed matras nodig. Bij Babyhuis Casita hebben we Aerosleep matrassen in het assortiment. Een Aerosleep matras staat voor veiligheid. Je kindje kan op een Aerosleep matras vrij ademen. Er is altijd een luchtlaag aanwezig, door de unieke 3D-honingraatstructuur van het matras.
Ideaal matras voor jou en je kindje. Je kindje slaapt veilig, waardoor jij zelf ook rustiger kan slapen. Voor in het ledikant 60x120 hebben wij de volgende matrassen beschikbaar:
* Aerosleep Matras Natural
* Aerosleep Matras Essential
* Aerosleep Matras Evolution

Garantie

We bieden je één jaar garantie op alle meubelen. Babyhuis Casita is de beste leverancier voor je babykamer, box, kast, ledikant, wandrek, commode, enz. Wij hanteren snelle levertijden, bezorgen aan huis en zijn al ruim 50 jaar een huis waar je alles kunt vinden voor je baby.