• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Babymatras 60*120

Van hoog naar laag sorteren
8 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
8 product(en) gevonden

Je baby slaapt veel in de eerste jaren. Tijdens de eerste maanden slaapt je baby gemiddeld twaalf tot achttien uur per dag. Is je baby zes maanden oud, dan slapen ze gemiddeld vijftien uur per dag. Is je kindje 1 jaar? Dan heeft je kindje een vast slaapritme gevonden en slapen ze gemiddeld tussen de twaalf en zestien uur. Dit ritme blijven ze meestal tot hun drie jaar volhouden. Daarom is een goed ledikant matras van belang. Je kindje brengt namelijk het grootste deel van de dag in zijn of haar bedje door. Een baby matras 60x120 is een matras voor in het ledikant 60x120 cm. 
Bij Babyhuis Casita hebben we matrassen van Aerosleep en ABZ in ons assortiment. Beide hele goede matrassen. Neem snel een kijkje en laat je adviseren door ons. 

Aerosleep Matras Evolution

Het Aerosleep Matras Evolution zorgt ervoor dat je kindje veilig slaapt en vrij kan ademen. Dit matras geeft extra comfort voor je baby. Dit komt mede door de speciale open structuur van de matrasbeschermer. Er blijft namelijk altijd een luchtlaag aanwezig en dit zorgt voor extra veiligheid. Het matras is gemaakt van een 35HR koudschuim dat zorgt voor een perfecte liging van je kind. De hoes van het matras is afneembaar en wasbaar op 60 in de wasmachine.

Snelle levering

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. We leveren je producten snel aan huis. Indien het product op voorraad is en je hebt vandaag voor 16.00 uur besteld, dan heb je morgen de producten al in huis. Babyhuis Casita heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.