• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Wiegmatras

Van hoog naar laag sorteren
6 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
6 product(en) gevonden

Babyhuis Casita heeft speciale matrassen voor in de wieg in het assortiment. Een matras wieg heeft een speciale afmeting van 90/80x40 cm zodat het precies in het wiegje van je kindje past. Een goed matras is van groot belang. We hebben wiegmatrassen in diverse prijsklassen, uitvoeringen en kwaliteitsverschillen
* ABZ wiegmatras is een polyetherschuim matras.
* Matras wieg 
* Matras wieg op maat, ook kunnen wij een wiegmatras speciaal op maat maken. Dit is voor wiegjes die een afwijkende maat hebben, omdat ze zelf gemaakt zijn. Bel ons gerust voor vragen.

Wiegjes

Bij Babyhuis Casita hebben we ook wiegjes in ons assortiment. Bekijk ons uitgebreide assortiment wiegen.
Een wiegje gebruik je in de eerste maanden na de geboorte van je kindje. Omdat het wiegje een kleinere afmeting heeft dan een ledikant, kan dit vaak op de slaapkamer van de ouders geplaatst worden. Zo heb je je kindje heel dichtbij en is dit ideaal voor nachtelijke voedingen. 
* Wieg Celine Kubo een mooie wieg die is gemaakt van Rotan.
* Bopita Schommelwieg Belle is een mooie witte schommelwieg. 

Snelle levering

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. We leveren je producten snel aan huis. Indien het product op voorraad is en je bestelt vandaag voor 16.00 uur, dan heb je morgen de producten al in huis. Babyhuis Casita heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.