• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Aerosleep Matrassen

Aerosleep Matrassen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Veilig slapen is niet vanzelfsprekend. Met de matrassen van Aerosleep kun je, je kindje extra veiligheid bieden tijdens het slapen. Een Aerosleep matras laat namelijk voldoende lucht door, zodat je kindje vrij kan ademen. Ook als je kindje op zijn of haar buik slaapt. Aerosleep matrassen staan voor comfortabel. Met een Aerosleep matras weet je zeker dat je kindje een goede nachtrust zal hebben. Op deze manier hebben de ouders ook een goede nachtrust.
Bij Babyhuis Casita hebben we Aerosleep matrassen voor een wieg, ledikant, cotbed, peuterbed en box in ons assortiment. Neem snel een kijkje.

Aerosleep

AeroSleep ontwikkelde in samenwerking met ouders en specialisten een unieke totaaloplossing die op al deze uitdagingen een antwoord biedt.
De combinatie van een matras, een matrasbeschermer en een hoeslaken van Aersosleep zorgen ervoor dat uw baby een gezond en comfortabel bedje heeft. Onze producten doorstonden uitgebreide wetenschappelijke veiligheidstesten. Het matras biedt stevigheid, terwijl onze unieke matrasbeschermer voldoende lucht doorlaat om je baby vrij te laten ademen. De beschermer absorbeert vocht en voorkomt vlekken of bacteriën op de matras. Met het hoeslaken ligt je baby altijd droog en comfortabel. Onze luchtdoorlatende bedomrander zorgt ervoor dat je baby zijn hoofdje niet stoot aan de spijlen van zijn bed.