• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Babypakjes

Van hoog naar laag sorteren
12 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
12 product(en) gevonden

Een babypakje kan uiteraard niet ontbreken in je garderobe van je kindje. Je vindt het belangrijk dat je kindje er leuk uitziet en dat de kleding bij je kindje lekker zit. In de eerste maanden is het fijn dat je kindje kleding aan heeft van een zachte stof. Dit zit heerlijk en kan hij of zij ook gebruiken om te slapen. Anders blijf je je kindje aan en uit kleden voor het slapen gaan.

Babykleding bij Babyhuis Casita

Babykleding kopen bij Babyhuis Casita is ontzettend leuk. Bij ons vind je een groot assortiment babykleding in meerdere maten, kleuren, dessins en van verschillende merken. Van belang is dat je baby kleding aan heeft die lekker zit en waar hij of zij zich goed in kan bewegen. Wij bieden daarom kleding aan van een heerlijke zachte stof, die goed is voor de huid van je baby.
Bij Babyhuis Casita hebben wij de babykleding onderverdeeld in de volgende categorieën:
Rompertjes
Babypyjamas
Babypakjes
Babysokjes
Babymutsjes
Wat sommige mensen ook onder babykleding verstaan zijn babyslofjes, sjaaltjes en slaapzakken. Slaapzakken mogen niet ontbreken in je baby uitzet, want als je kindje veel beweegt en het dekentje niet blijft liggen, slaapt je kindje in een slaapzak lekker door omdat het geen kou krijgt.

Ruim aanbod van grote merken

Verschillende aanbieders vinden het net als jij erg belangrijk dat jouw kindje er piekfijn uitziet en tegelijk comfortabel kan liggen en slapen. Op zoek naar leuke babykleding, kijk dan eens bij onze volgende merken:
- Trixie
- Fresk
- Bamboom
Omdat je de kleertjes van je kindje vaak wast, is de kleding van deze merken van een goede kwaliteit. Na vele keren wassen, zien de kleren er nog steeds als nieuw uit. Wil je graag de stofjes van de kleding in het echt voelen, ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Terneuzen.