• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Autostoelhoezen

Om je autostoel te beschermen tegen vuil is het gebruik van een autostoelhoes echt aan te raden. Hoezen voor de autostoel zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. We hebben bij Babyhuis Casita hoezen in het assortiment voor alle verschillende groepen autostoelen.
Een hoes voor de autostoel is zacht en absorberend. Je kindje beleeft daardoor veel meer plezier aan het zitten in een autostoel. Een voordeel van een autostoelhoes is uiteraard ook dat je deze kan wassen als je kindje geknoeid heeft met bijvoorbeeld een koekje. Met een autostoelhoes blijft je autostoel zelf beschermt tegen vieze vlekken. Als je kindje zweet nemen de hoezen ook dit vocht op en zie je niet gelijk zweetvlekken op de bekleding. Ook om verkleuring van je stoel tegen te gaan, plaats je makkelijk een hoes rond je autostoel.

Stoelhoezen Auto

Om iedereen tegemoet te komen hebben we hoezen in ons assortiment voor iedere autostoel. Er zijn hoezen voor een aantal specifieke merken, maar kijk ook eens bij onze universele autostoelhoezen. Wil je graag een speciale kleur, een hoes met een speciaal dessin of liever één van badstof. Bij Babyhuis Casita is er voor iedere wens wat te vinden. Kijk gerust eens bij de volgende autostoelhoezen:
Autostoelhoes Universeel
- Autostoelhoes Cybex
- Autostoelhoes Baby's Only
- Autostoelhoes Koeka

Autostoelhoezen van Maxi-Cosi

Ook voor de autosstoelen van het merk Maxi-Cosi hebben we vele autostoelhoezen. Kijk hier voor de verschillende kleuren en groepen autostoelhoezen van Maxi- Cosi. Voor de autostoel Maxi Cosi Priori hebben we bij Babyhuis Casita een speciale autostoelhoes in ons assortiment. De Maxi-Cosi Priori Zomerhoes SPS Cool Grey is ideaal voor de warme dagen in de zomer. Deze autostoelhoes beschermt uiteraard ook de autostoel tegen vies worden van de bekleding.