• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi Citi

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

De Maxi-Cosi Citi SPS is een autostoel in de groep 0. Uw kind is in de leeftijd van 0 tot 12 maanden en heeft een gewicht van 0 tot 13 kg. Deze autostoelen zijn voorzien van ene Side Protection System (SPS). Dit houdt het volgende in: een schokabsorberende hoofdsteun en zijkanten die ervoor zorgen dat je kindje goed is beschermd bij aanrijdingen. En ook vanaf de zijkant. 
Mede hierdoor voldoet de Maxi-Cosi Citi SPS ruimschoots aan de veiligheidseisen en normeringen. De Citi wordt bevestigd in de auto met de 3-puntsgordel, deze kan niet worden bevestigd met een base-systeem.
Specifieke eigenschappen Maxi-Cosi Citi SPS:
* Ideaal in combinatie met de meeste kinderwagens en buggy’s van Maxi-Cosi en Quinny 
* TÜV-goedgekeurd voor gebruik in vliegtuigen
* Ergonomische verstelbare draagbeugel voor extra draagcomfort 
* Handig opbergvak
* Voorzien van ruime afneembare zonnekap, zitverkleiner en gordelbeschermers 
* Bekleding is wasbaar 
* Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECE R44-04

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi heeft meer autostoelen in het assortiment dan alleen de Maxi-Cosi Citi SPS. De autostoelen van Maxi-Cosi staan er om bekend dat ze van goede kwaliteit zijn. Het belangrijkste aan een autostoel is de veiligheid. Bij Maxi-Cosi besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Al ruim 30 jaar ontwikkeld Maxi-Cosi stoelen om kinderen in te vervoeren. Ze besteden veel tijd aan innovatie, testen van autostoelen, veiligheid, comfort en gemak.
Onderweg wil je kunnen genieten van de reis met je kinderen. Een goede autostoel is daarom van belang. Bij Babyhuis Casita helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste autostoel. Bij ons in het assortiment vind u de volgende groepen autostoelen:
- Autostoel 0 - 13 kg
- Autostoel 0 - 18 kg
- Autostoel 9 - 18 kg
- Autostoel 9 - 36 kg
- Autostoel 15 - 36 kg

Gratis bezorgen

Bij Babyhuis Casita betaal je geen verzendkosten voor je autostoel. Wij leveren snel aan huis. Bij Babyhuis Casita heb je de volgende dag het product al in huis. Indien het op voorraad is en je besteld voor 16.00 uur, dan heb je morgen het product in huis. Bij ons ben je aan het juiste adres voor al je babyproducten.