• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi Rodi AirProtect

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

De Maxi-Cosi Rodi AirProtect is voorzien van de revolutionaire AirProtect - technologie.
Deze technologie is speciaal ontwikkeld door Maxi-Cosi en vermindert het risico op hoofdletsel bij aanrijdingen vanaf de zijkant.
Naast veiligheid biedt deze technologie ook comfort aan uw kind. Het kussentje voelt zacht aan. Ook groeit deze Maxi-Cosi AirProtect in de lengte en breedte met uw kind mee. De autostoel heeft een unieke ruststand en hierdoor zal uw kindje een heerlijke ontspannen reis ervaren.

Autostoelen Maxi-Cosi

De autostoelen van Maxi-Cosi staan er om bekend dat ze van goede kwaliteit zijn. Het belangrijkste aan een autostoel is de veiligheid. Bij Maxi-Cosi besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Al ruim 30 jaar ontwikkeld Maxi-Cosi stoelen om kinderen in te vervoeren. Ze besteden veel tijd aan innovatie, testen van autostoelen, veiligheid, comfort en gemak. Onderweg wil je kunnen genieten van de reis met je kinderen. Een goede autostoel is daarom van belang. Bij Babyhuis Casita helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste autostoel.
Bij ons in het assortiment vind u de volgende groepen autostoelen:
- Autostoel 0 - 13 kg
- Autostoel 0 - 18 kg
- Autostoel 9 - 18 kg
- Autostoel 9 - 36 kg
- Autostoel 15 - 36 kg

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Bent u nu op zoek naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita bent u aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.