• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi Rodi XP

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

Alle Maxi-Cosi autostoeltjes zijn voorzien van Side Protection System (SPS). Dit betekend een schokabsorberende hoofdsteun en zijkanten die ervoor zorgen dat uw kind goed beschermd is bij aanrijdingen, ook vanaf de zijkant. Mede hierdoor voldoet de Maxi-Cosi Rodi XP ruimschoots aan de veiligheidseisen en normeringen.

De Maxi-Cosi Rode XP is te installeren met de autogordel. De autostoel is licht van gewicht en de bekleding is eenvoudig te verwijderen en te reinigen.

Ook aan het comfort van de baby is gedacht. De rugsteun groeit in lengte en breedte met uw kindje mee. Voor optimaal comfort is de relaxstand ontwikkeld.

Autostoelen Maxi-Cosi

De autostoelen van Maxi-Cosi staan er om bekend dat ze van goede kwaliteit zijn. Het belangrijkste aan een autostoel is de veiligheid. Bij Maxi-Cosi besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Al ruim 30 jaar ontwikkeld Maxi-Cosi stoelen om kinderen in te vervoeren. Ze besteden veel tijd aan innovatie, testen van autostoelen, veiligheid, comfort en gemak. Onderweg wil je kunnen genieten van de reis met je kinderen. Een goede autostoel is daarom van belang. Bij Babyhuis Casita helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste autostoel.
Bij ons in het assortiment vind u de volgende groepen autostoelen:
- Autostoel 0 - 13 kg
- Autostoel 0 - 18 kg
- Autostoel 9 - 18 kg
- Autostoel 9 - 36 kg
- Autostoel 15 - 36 kg

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Bent u nu op zoek naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita bent u aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.