• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi 2waypearl

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

De Maxi-Cosi 2waypearl is een veilige autostoel groep 1. Deze Maxi Cosi 2 Way Pearl is geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden tot 4 jaar. Deze autostoel wordt gebruikt in combinatie met de 2wayFix base en is een onderdeel van de 2wayFamily. De 2wayPearl is een veilige, maar ook comfortable stoel voor je kindje. De stoel is verstelbaar in verschillende standen en in beide richtingen is een volledige ligstand mogelijk. je kindje kan snel en gemakkelijk in en uit de stoel gezet worden door het innovatieve gordelsysteem wat blijft openstaan.
Deze autostoel is niet online te bestellen, want mag enkel alleen in de winkel verkocht worden. Heb je hier vragen over? Bel ons gerust op het telefoonnummer: 085-76 00 385. 

Maxi-Cosi 2WayFix

Bij de Maxi Cosi 2waypearl hoort de Maxi-Cosi 2WayFix. Met behulp van de 2wayfix kun je, je kindje vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar achterwaarts vervoeren. Door het achterwaarts vervoeren ontstaat er verbeterde bescherming van het hoofd en nek. De base is zeer gebruiksvriendelijk, deze wordt bevestigd met ISOFIX en het autostoeltje klik je er zo op. Door een licht en geluidssignaal krijg je de bevestiging dat het stoeltje correct en veilig bevestigd is.

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Ben je nu op zoek naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.