• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi Axiss

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Axiss Maxi Cosi is een unieke autostoel voor uw kind. Deze Maxi-Cosi is geschikt voor kinderen in de groep 1 autostoelen met een gewicht van 9 tot 18 kg. Uw kind kan van deze autostoel gebruik maken vanaf 9 maanden totdat hij of zij de leeftijd van 4 jaar heeft bereikt. De Maxi-Cosi Axiss is uniek omdat deze autostoel 90 graden te draaien is naar de deuropening van de auto. Het grote voordeel hieraan is dat u op deze manier uw kind zeer eenvoudig in en uit de Axiss Maxi Cosi kan halen.

Autostoelen Maxi-Cosi

De autostoelen van Maxi-Cosi staan er om bekend dat ze van goede kwaliteit zijn. Het belangrijkste aan een autostoel is de veiligheid. Bij Maxi-Cosi besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Al ruim 30 jaar ontwikkeld Maxi-Cosi stoelen om kinderen in te vervoeren. Ze besteden veel tijd aan innovatie, testen van autostoelen, veiligheid, comfort en gemak.
Onderweg wil je kunnen genieten van de reis met je kinderen. Een goede autostoel is daarom van belang. Bij Babyhuis Casita helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste autostoel. Bij ons in het assortiment vind u de volgende groepen autostoelen:
- Autostoel 0 - 13 kg
- Autostoel 0 - 18 kg
- Autostoel 9 - 18 kg
- Autostoel 9 - 36 kg
- Autostoel 15 - 36 kg

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Bent u nu op zoek naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita bent u aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.