• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi AxissFix(Plus)

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

De Axissfixx Maxi Cosi is een autostoel voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar. De Axissfixx Maxi Cosi leeft de veiligheidsprestaties na van de nieuwste i-Size autostoel. Het makkelijke aan de Maxi-Cosi Axissfixx is dat u deze 360° kan draaien. Hierdoor ervaart u ontzettend veel gebruikersgemak.
De Maxi-Cosi AxissFix i-size wordt geleverd met isofix voor een gemakkelijke en veilige autostoel installatie en naar achteren gericht reizen tot ca. 2 jaar om hoofd & nek beveiliging te verbeteren. De autostoel groeit mee met uw kind van 61 tot en met 105cm. Te gebruiken vanaf 4 maanden tot 4 jaar.

Wat is i-Size?

De Axissfix Maxi Cosi heeft i-Size. i Size (of UN R129) is de naam van de nieuwste regelgeving over de veiligheid van autostoeltjes. Deze richtlijn is sinds juli 2013 van kracht en biedt op verschillende manieren extra bescherming, vooral doordat kinderen tot en met 15 maanden achterwaarts worden vervoerd - in plaats van tot 9 of 12 maanden zoals de voorgaande EU-verordening voorschreef.

Achterwaarts vervoeren is veiliger. Dit heeft recentelijk onderzoek uitgewezen en raad daarom aan om uw kinderen tot minimaal 15 maanden achterwaarts te vervoeren. Dan zijn namelijk de nekspieren sterk genoeg om de impact van de vrijgekomen krachten bij een frontale botsing op te vangen.
Bij een frontale botsing wordt de impact over het hele lichaam verspreid  en het hoofd wordt opgevangen. Het klapt niet naar voren bij achterwaarts vervoer en kan hoofd- en nekletsel voorkomen. Dit is met name voor baby's belangrijk met hun relatief zware hoofd.

Twijfel niet langer over u keuze, want de Axissfix Maxi-Cosi is het veiligste en handigste autostoeltje. Verkrijgbaar in diverse kleuren bij Babyhuis Casita.

Gratis bezorgen

Bij Babyhuis Casita betaalt u geen verzendkosten voor uw autostoel. Wij leveren snel aan huis. Bij Babyhuis Casita heeft u de volgende dag het product al in huis. Indien het op voorraad is en u besteld voor 16.00 uur, dan heeft u morgen u product in huis. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw babyproducten.