• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi Tobi

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

De Maxi-Cosi Tobi is een veilige autostoel groep 1. Deze Tobi Maxi Cosi is geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kg. De meeste kinderen zijn in de leeftijd van ongeveer 9 maanden tot maximaal 4 jaar. De unieke kenmerken van deze autostoel zijn onder meer dat de gordels met pilot systeem (gordels gaan uitzichzelf naar boven toe als de gordel wordt los gemaakt) zijn uitgevoerd.
De Maxi-Cosi is gemakkelijk te verstellen van een zit naar een ligpositie. Daardoor kan uw kind heerlijk slapen tijdens de autorit. 

Optionele accessoires van Maxi-Cosi voor de Tobi zijn uiteraard ook bij Babyhuis Casita te verkrijgen.

Autostoelen Maxi-Cosi

Naast de Maxi-Cosi Tobi hebben we bij Babyhuis Casita nog meer autostoelen in het assortiment. De autostoelen van Maxi-Cosi staan er om bekend dat ze van goede kwaliteit zijn. Het belangrijkste aan een autostoel is de veiligheid. Bij Maxi-Cosi besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Al ruim 30 jaar ontwikkeld Maxi-Cosi stoelen om kinderen in te vervoeren. Ze besteden veel tijd aan innovatie, testen van autostoelen, veiligheid, comfort en gemak.
Onderweg wil je kunnen genieten van de reis met je kinderen. Een goede autostoel is daarom van belang. Bij Babyhuis Casita helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste autostoel. Bij ons in het assortiment vind u de volgende groepen autostoelen:
- Autostoel 0 - 13 kg
- Autostoel 0 - 18 kg
- Autostoel 9 - 18 kg
- Autostoel 9 - 36 kg
- Autostoel 15 - 36 kg

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Bent u nu op zoek naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita bent u aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.