• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Voetenzakken

Van hoog naar laag sorteren
13 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
13 product(en) gevonden

Een voetenzak kan je niet missen als je met je kindje naar buiten gaat. Een voetenzak kan je met de speciale openingen bevestigen in de buggy, zodat je kindje nog steeds veilig vervoerd kan worden. Een voetenzak zorgt ervoor dat je kindje het niet koud heeft en heerlijk op zijn of haar gemak in de buggy zit. Ook als je kindje in slaap valt dan weet je zeker dat hij of zij comfortabel ligt en het aangenaam heeft in de voetenzak. Bij Babyhuis Casita hebben we een ruim assortiment voetenzakken voor in de buggy of wandelwagen.

Baby's Only Voetenzak

De voetenzakken van Baby's Only zijn ideaal voor in de buggy of wandelwagen. Ook kan je de voetenzakken gebruiken om je kindje lekker in te leggen als hij of zij in een campingbedje ligt, zo heeft je kindje altijd lekkere warme voetjes. De collectie van Baby's Only is erg uitgebreid, dat betekend dat er voor iedereen wel een gepaste voetenzak beschikbaar is. Er zijn voetenzakken met een print, gebreide voetenzakken, met fleece gevoerd en ga zo maar door. Je kan de zakken sluiten met drukknoopjes of met een rits, net wat jij persoonlijk fijner vind. Een aantal verschillende voetenzakken van Baby's Only vind je hieronder:
- Voetenzak Stoer
- Voetenzak Ster
Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit ons assortiment voetenzakken van Baby's Only, kijk hier voor alle voetenzakken van dit merk.

Voetenzakken van verschillende merken

Bij Babyhuis Casita kan je terecht voor voetenzakken in allerlei verschillende maten, kleuren maar natuurlijk ook merken. Bekijk snel de voetenzakken van leuke merken in onze collectie:
- Voetenzakken Koeka
- Voetenzakken Lodger
- Voetenzakken Elodie Details
Mocht je nog vragen hebben? Onze deskundige medewerkers in de winkel en op de webshop willen je hier graag mee helpen!