• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Campingbedje

Campingbedje

Bij Babyhuis Casita hebben we een groot assortiment campingbedjes. Een campingbedje is ideaal voor als je vaak op reis gaat of als je kindje gaat logeren bij de oppas of opa en oma. Op deze manier heb je altijd een goede slaapplek voor je kindje.
Bij Babyhuis Casita hebben we ook campingbedjes die als box gebruikt kunnnen worden. Een ideale combinatie als een campingbedje zowel als box en als ledikant gebruikt kan worden. Lees voor het opzetten van het campingbedje eerst goed de beschrijving (deze is vaak op de bodem van het bedje gedrukt), als je deze goed opvolgd is het opzetten van een reis bedje kinderspel.

Campingbedmatras

Om het slapen in het campingbedje nog comfortabeler te maken is een extra matras een aanrader. We hebben bij Babyhuis Casita een Topmark campingbedmatras in ons assortiment. Het campingbedmatras heeft een schuimrubberen vulling met een katoenen dekje. Het matras wordt geleverd in een handige tas, zodat je het makkelijk mee kunt nemen. Kijk hier ook nog voor andere matrassen voor het campingbedje van andere merken.

Reis Bedje van Verschillende Merken

Bij Babyhuis Casita hebben we een ruim aanbod van reisbedjes van verschillende merken. Neem snel een kijkje bij een aantal van onze aanbieders.
Happy Baby / Kees Travel Cot
Topmark campingbedje
Nuna campingbed
Chicco campingbed wiegje
Baninni campingbedje  
Mocht je nog vragen hebben? Onze deskundige medewerkers in de winkel en op de webshop willen je hier graag mee helpen!