• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Kinderwagen

Natuurlijk mag een kinderwagen niet ontbreken in je baby-uitzet. Bij Babyhuis Casita hebben we een groot assortiment van wandelwagens speciaal voor je geselecteerd. Babyhuis Casita heeft onder andere de volgende merken kinderwagens in het assortiment:
- Kinderwagen Mutsy
- Kinderwagen Maxi-Cosi
- Kinderwagen Quinny
- Kinderwagen Baninni
- Kinderwagen Mountain Buggy
- Kinderwagen Born Lucky
- Kinderwagen Tweeling
Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit ons ruime assortiment, kijk gerust verder op onze site voor nog meer merken!

Beste Kinderwagen Kopen

Wij verstaan bij Babyhuis Casita onder complete kinderwagen dat de volgende items worden geleverd: frame, reiswieg en de wandelwagenzitting. Dit wordt ook wel een kinderwagen combi genoemd. Met een complete kinderwagen kan je een aantal jaar doen. Vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer 4 jaar is. Een belangrijke aankoop waar je wel even bij stil moet staan. Je gebruikt de kinderwagen heel veel en je kindje slaapt er ook veel in tijdens een heerlijke wandeling. Voor het aanschaffen van een kinderwagen is het wel belangrijk dat je weet hoe je hem gaat gebruiken. Wil je hem het meeste gebruiken in de stad, dan kies je voor een smalle, lichtgewicht en wendbare wagen. Ga je graag wandelen in het bos of op het strand dan is een all terrain wagen aan te raden.
Bij Babyhuis Casita hebben wij ook kinderwagens voor tweelingen of duowagens voor je baby en de oudere broer of zus. Ook kun je een kinderwagen later uitbouwen als er een tweede kindje bij komt. Dit kan bij de duowagen van Mima en Joolz
Om je kinderwagen helemaal compleet te maken hebben wij ook bijpassende accessoires voor je kinderwagen. Hierbij kun je denken aan een parasol, bekerhouder, adapterset, voetenzak en regenhoes.

Kinderwagens 3 in 1

Een 3 in 1 kinderwagen noemen ze ook wel een combi kinderwagen. Met een frame waar je eerst de reiswieg op plaatst en als je kindje groot genoeg is de wandelwageninzet. Ook erg handig is de adapterset waar je de autostoel Groep 0 op kan bevestigen. Dit is ideaal, want als je kindje slaapt in de auto til je het autostoeltje zo uit de auto en plaats je het op het kinderwagenframe zonder dat je kindje wakker wordt.
Een goede keuze maken is lastig gezien de vele merken, stijlen, kleuren, stoffen en accessoires. Wij verwelkomen je graag in de winkel of neem eens een kijkje in de webshop. Zo kun je een juiste keuze maken voor de kinderwagen / wandelwagen die het beste bij je wensen past. Heb je nog vragen, wij staan voor je klaar!