• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Easywalker

Easywalker

Easywalker linderwagens zijn veelzijdige met vele extra’s. Niet alleen zijn ze mooi  om te zien, maar rijden ook nog eens heerlijk. Met een Easywalker heb je niet door dat je een kinderwagen aan het duwen bent, omdat het zo weinig moeite kost. De kinder/wandelwagen is geschikt voor elk type terrein en zal jou en je kindje overal moeiteloos naar toe brengen. Deze wagens zijn heel eenvoudig in te klappen, te dragen en te vervoeren in de auto bijvoorbeeld. 

Easywalker heef de volgende modellen kinder/wandelwagens in de collectie:
- de Harvey², klik hier om de collectie te bekijken;
- de Cahrley, klik hier om de collectie te bekijken;
- de Mini&Disney Stroller, klik hierom de collectie te bekijken.


Easywalker heeft naast de kinderwagens ook de buggy+ en de buggyXS.

Easywalker

Easywalker is in 1989 opgericht in Amsterdam door René Floore. Hij stopte met zijn werk in de slagerij van zijn vader en ontwikkelde als eerste in Europa een iconische driewieler: the Easywalker Classic. Met deze bekroonde driewieler veranderde René het beeld van ouders op kinderwagens.
De kinderwagen was nu niet alleen geschikt voor verschillende situaties buiten, maar werd ook een ‘object of desire’. Dat zelfs mannen er eindelijk achter wilden lopen!
Na de introductie breide het merk zich snel uit naar omliggende landen als België, Duitslanden Frankrijk.
Inmiddels is Easywalker bekend onder ouders in meer dan 42 landen. En nog altijd werken we volgens de filosofie van 1989: ‘thinking forward and life loving’.
Easywalker stimuleert ouders om op pad te gaan en samen te komen met de wereld om ons heen. Wij maken producten voor zowel de ouders als het kind waarbij de nadruk op ‘beauty of bonding’ ligt samen met ‘beautifully simple’. De verbintenis tussen het ouder en kind op een mooie en eenvoudige wijze. Zo wandelen wij met Easywalker de wereld over.

Babyhuis Casita

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment baby-artikelen. Voor al je producten voor je baby-uitzet ben je bij ons aan het goede adres. Of je nu op zoek bent naar leuk speelgoed voor je kind of naar een leuke kinderstoel. We hebben ruim 16.000 artikelen in ons assortiment.