• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Classica

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

De Inglesina kinderwagens staan voor retro. Het is de Engels gestylde retro kinderwagen die al meer dan 40 jaar door Inglesina wordt gemaakt, waarbij ambachtelijke productiemethodes worden gecombineerd met oog voor het kleinste detail en materialen van de allerbeste kwaliteit. De ‘Classica’ is de belichaming van elegantie en een echte “must have”. We hebben de Inglesina kinderwagen in verschillende kleuren en van de kinderwagen kun je later ook een buggy maken. Dit doe je met behulp van de Inglesina Buggy inzet.

Inglesina Autostoeltje

Om je kindje te vervoeren heb je een autostoeltje nodig. Bij de retro kinderwagen van Inglesina hebben we ook een bijpassend autostoeltje in ons assortiment. Het Inglesina autostoeltje.
Dit autostoeltje kan op het frame van de kinderwagen geklikt worden zodat je altijd even snel met je kindje een boodschap kan doen. En dit alles in deze mooie retro stijl.

Ruim 50 jaar ervaring

Babyhuis Casita is de ideale partner voor je babyproducten. Indien het product op voorraad is, dan heb je de producten morgen al in huis. Babyhuis Casita heeft ruim 50 jaar ervaring en is dus een hele betrouwbare partner voor je babyartikelen.