• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Maxi-Cosi Kinderwagens

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

De Maxi Cosi kinderwagen is een ideale kinderwagen voor iedere ouder. De Maxi Cosi kinderwagen is ontwikkeld met het oog voor het welzijn van de baby en combineert een fraai uiterlijk met comfort en veiligheid. Wat de wandelwagen zo uniek maakt, is dat je kindje niet alleen heel comfortabel ligt en tegen alle weersomstandigheden beschermt is, maar ook dat de kinderwagen meegroeit met je kindje. De Maxi Cosi kinderwagen is geschikt voor pas geboren baby’s tot aan kinderen van ongeveer vier jaar. De Maxi Cosi kinderwagen is in 6 standen te verstellen en aan te passen aan de wensen van de ouder en de baby. Je zal heel wat kilometers wandelen met de kinderwagen, zeker het eerste jaar en daarom is het belangrijk dat de kinderwagen van hoogwaardige kwaliteit is. De Maxi Cosi kinderwagen heeft nog veel meer te bieden. Neem eens een kijkje op de webshop en kies de Maxi Cosi kinderwagen die het beste bij je wensen past.

Kinderwagen 3 in 1 Maxi-Cosi

Als je een kinderwagen van Maxi-Cosi wilt aanschaffen, koop je bij Babyhuis Casita een wandelwagen en de reiswieg apart. Zo heb je toch een 3 in 1 wagen. Het leuke aan dit systeem is dat je eventueel een andere kleur reiswieg aan kan schaffen. Zo lijkt het net of je een nieuwe wandelwagen hebt na je kinderwagen.
De bijpassende accessoires van Maxi-Cosi zorgen ervoor dat je je kinderwagen nog beter aan kan laten sluiten op jouw eigen wensen. Denk hierbij aan:
- Maxi-Cosi Voetenzakken
- Maxi-Cosi Accessoires , hier vind je de bijpassende parasols en verzorgingstassen.

Meer kinderwagens van Maxi-Cosi

Bij Babyhuis Casita hebben we een groot aanbod kinderwagens van Maxi-Cosi. Kijk voor de wandelwagen die het beste past bij jou leefstijl:
- Maxi-Cosi Nova 3 Wheels
- Maxi Cosi Nova 4 Wheels
- Maxi-Cosi Adorra
Dit zijn uiteraard maar een paar wagens die Babyhuis Casita aanbiedt. Kijk gerust verder naar ons volledige aanbod van Maxi-Cosi.
Mocht je nog vragen hebben? Onze deskundige medewerkers in de winkel en op de webshop willen je hier graag mee helpen!