• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Mima

Mima

Mima kinderwagen is een compacte en elegante kinderwagen geschikt voor iedere ouder. Of je nu liefhebber bent van elegantie of van stoer, een Mima kinderwagen is dan zeker geschikt. De Mima is verkrijgbaar in meerdere modellen en geschikt voor één of twee kindjes. De Mima kinderwagen staat bekend om het unieke design en hoge comfort. Zodra je de kinderwagen hebt gezien, ben je verkocht en veel ouders dromen dan ook over deze kinderwagen. De Mima kinderwagen groeit mee met je gezin. De kinderwagen is namelijk geschikt voor pasgeboren baby’s tot aan peuters. Je krijgt dus echt waar voor je geld. Mima is onderverdeeld in twee modellen: Mima Kobi en Mima Xari
Heb je interesse gekregen in de Mima kinderwagen en ben je benieuwd naar de verschillende modellen? Neem dan eens een kijkje op de website van Babyhuis Casita of kom langs in onze winkel. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste kinderwagen voor je gezin.

Accessoires Mima

Bij de Mima Kobi en Mima Xari verkopen wij ook de bijpassende accessoires. Een heerlijke warme Mima voetenzak in verschillende kleuren? Je vindt het bij Babyhuis Casita. Wil je het plaatje compleet maken? Dat kan met de bijpassende Mima autostoel. Deze autostoel plaats je op het frame van de Mima kinderwagen en je loopt helemaal in stijl voor een snelle boodschap. Bij Mima kun je de kinderwagen extra opleuken met een starterspack. Deze is in diverse kleuren te verkrijgen.

Snelle levering

Bij Babyhuis Casita kun je ervan uitgaan dat wij snel leveren. Indien de producten op voorraad zijn en je bestelt voor 16.00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor al je verzorgingsproducten voor jou en je baby.