• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Mima

Mima

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Mima Xari is een multifunctionele kinderwagen. De Mima Xari staat voor modern en design. Deze kinderwagen ziet er mooi uit. Maar uiteraard is deze Mima Xari niet alleen mooi, maar ook heel makkelijk in gebruik. Deze wandelwagen is zeer gemakkelijk in kleine ruimtes. Je kunt dus prima met de Mima Xari kinderwagen gaan winkelen met je kindje. Deze kinderwagen is uitermate geschikt in de stad, maar uiteraard ook buiten de stad. Deze kinderwagen kan elk soort terrein aan. 
De Mima Xari is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kan kiezen uit drie verschillende soorten frames:
* Mima Xari Aluminium Frame
* Mima Xari Black Frame
* Mima Xari Rose Gold Frame
* Mima Xari Graphite Frame
* Mima Xari Champagne Frame.

Accessoires Mima Xari

Bij de Mima Xari kinderwagen hebben we bij Babyhuis Casita ook de bijpassende accessoires. Zodra je de Mima Xari gebruikt als wandelwagen, hebben wij de bijpassende voetenzakken in ons assortiment. Ga je op pad met je kindje, dan zal hij of zij het zeker niet koud hebben. Ook hebben we de bijpassende verzorgingstassen. Op deze manier loop je helemaal in stijl achter je kinderwagen. In de zomer vind je het fijn dat je kindje uit de zon blijft. Dit kan perfect met de bijpassende Mima parasol. Naast de eerder genoemde accessoires heeft Mima ook een IziGo autostoel, Dekentje en winter outfit beschikbaar

Bezorging aan huis

Babyhuis Casita bezorgt je producten aan huis. We zijn al ruim 50 jaar je partner voor al je babyartikelen. Je hebt bij Babyhuis Casita 14 dagen retourrecht. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag met het maken van de juiste beslissing.