• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Terrain 3

Terrain 3

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Mountain Buggy Terrain 3 is de kinderwagen voor het wandelen over alle soorten terrein. U zult met gemak de kinderwagen op de plek van bestemming krijgen,zonder dat uw kindje ook maar iets merkt. Op deze manier kan uw kindje heerlijk blijven slapen. De Mountain Buggy Terrain 3 biedt vele mogelijkheden en oogt zeer sportief en stoer door de driewieler uitvoering. Deze kinder/wandelwagen is een echte investering in de toekomst van uw kindje, de kinderwagen kan namelijk gebruikt worden vanaf de geboorte totdat uw kindje ongeveer vijf jaar is. Door de luchtbanden, de perfecte vering en de verticale buis tussen de achtertas en de zitting is de Mountain Buggy  zeer wendbaar en voor de baby een lust om vervoerd te worden. De Mountain Buggy Terrain 3 is in diverse kleuren verkrijgbaar en u vindt ze allemaal bij Babyhuis Casita. Neem gerust een kijkje in het aanbod.

Mountain Buggy Terrain 3: Een lust voor het oog

De Mountain Buggy Terrain 3 heeft vele kenmerken, maar wat vooral kenmerkend is aan deze kinderwagen is het stoere en sportieve design. Ziet u uzelf al lopen met deze stoere, sporieve kinderwagen door het park of door de stad? Iedereen zal jaloers zijn op de Mountain Buggy kinderwagen. Niet voor niets natuurlijk, want de kinderwagen heeft nu eenmaal ontzettend veel te bieden. De Mountain Buggy Urban maakt wandelen een favoriete bezigheid voor iedereen. U zult merken hoe soepel u door elke ruimte rijdt en hoe makkelijk u over elk soort terrein rijdt. Neem eens een kijkje in het aanbod op de website van Babyhuis Casita en ervaar het zelf.

Mountain Buggy Terrain 3 biedt vele voordelen

Iedereen zal merken dat de Mountain Buggy Terrain 3 vele voordelen met zich mee brengt en u zult er geen moment genoeg van krijgen. Geen obstakel zal de Mountain Buggy in de weg staan, of u nu een verhoging op moet of over een hobbelig wegdek rijdt, het zal u geen moeite kosten. Dit natuurlijk vanwege zijn extra grote wielen aan de achterzijde. Deze Terain 3 weegt haast niks en is dus gemakkelijk te vervoeren. De zonnekap, bumperbar en de extra set "kleine wielen" worden bij de Mountain Buggy Terrain 3 standaard meegeleverd. U zult merken dat wanneer u in het bezit bent van deze kinderwagen, u ontzettend veel plezier zult beleven samen met uw kindje. Ga er heerlijk op uit en geniet van elkaar en de omgeving.