• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Urban Jungle

Van hoog naar laag sorteren
10 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
10 product(en) gevonden

Mountain Buggy Urban Jungle is de kinderwagen voor het wandelen over alle soorten terrein. U zult met gemak de kinderwagen op de plek van bestemming krijgen,zonder dat uw kindje ook maar iets merkt. Op deze manier kan uw kindje heerlijk blijven slapen. De Mountain Buggy Urban Jungle biedt vele mogelijkheden en oogt zeer sportief en stoer door de driewieler uitvoering. De Mountain Buggy Urban Jungle is een echte investering in de toekomst van uw kindje, de kinderwagen kan namelijk gebruikt worden vanaf de geboorte totdat uw kindje ongeveer vijf jaar is. Door de luchtbanden, de perfecte vering en de verticale buis tussen de achtertas en de zitting is de Mountain Buggy Urban zeer wendbaar en voor de baby een lust om vervoerd te worden. De Mountain Buggy Urban Jungle is in diverse kleuren verkrijgbaar en u vindt ze allemaal bij Babyhuis Casita. Neem gerust een kijkje in het aanbod.

Mountain Buggy Urban Jungle: Een lust voor het oog

De Mountain Buggy Urban Jungle heeft vele kenmerken, maar wat vooral kenmerkend is aan deze kinderwagen is het stoere en sportieve design. Ziet u uzelf al lopen met deze trendy kinderwagen door het park of door de stad? Iedereen zal jaloers zijn op de Mountain Buggy Urban Jungle. Niet voor niets natuurlijk, want de kinderwagen heeft nu eenmaal ontzettend veel te bieden. De Mountain Buggy Urban Jungle maakt wandelen een favoriete bezigheid voor iedereen. U zult merken hoe soepel u door elke ruimte rijdt en hoe makkelijk u over elk soort terrein rijdt. Neem eens een kijkje in het aanbod op de website van Babyhuis Casita en ervaar het zelf.

Mountain Buggy Urban Jungle biedt vele voordelen

Iedereen zal merken dat de Mountain Buggy Urban Jungle vele voordelen met zich mee brengt en u zult er geen moment genoeg van krijgen. Geen obstakel zal de Mountain Buggy Urban Jungle in de weg staan, of u nu een verhoging op moet of over een hobbelig wegdek rijdt, het zal u geen moeite kosten. de Mountain Buggy Urban Jungle weegt haast niks en is dus gemakkelijk te vervoeren. De zonnekap en bumperbar worden bij de Mountain Buggy Urban Jungle standaard meegeleverd. U zult merken dat wanneer u in het bezit bent van een Mountain Buggy Urban Jungle u ontzettend veel plezier zult beleven samen met uw kindje. Ga er heerlijk op uit en geniet van elkaar en de omgeving.