• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Nuna

De Nuna Ivvi Savi kinderwagen vind je bij Babyhuis Casita. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. De Nuna Ivvi Savi is verkrijgbaar als complete kinderwagen, wandelwagen en je kunt een losse reiswieg kopen.
Uiteraard hebben wij ook de bijpassende voetenzakken in ons assortiment en de standaard om van je kinderwagen een wiegje te maken. 
Nuna Ivvi Savi staat voor modern, comfort en veiligheid. De kinderwagen inclusief reiswieg is vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kilo te gebruiken. Een kinderwagen waar je jaren plezier aan kan beleven. 
De wandelwagen heeft een vier siezoenen bekleding. Dat betekent dat de bekleding bestaat uit een luchtdoorlatende stof voor zomerdagen en comfortabele, warme, zachte bekleding voor winterwandelingen.
Verder is het een plus dat de kinderwagen goede vering heeft zodat je kindje niets voelt van obstakels en hij of zij heerlijk kan doorslapen tijdens een wandeling. Deze kinderwagen is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de Nuna Ivvi Savi een ruime boodschappenmand, kun je de wandelwagenzitting in twee richtingen plaatsen en is de rugleuning verstelbaar.

Accessoires Nuna Ivvi Savi Kinderwagen

Om je Nuna Ivvi Savi kinderwagen helemaal compleet te maken verkopen wij uiteraard de bijpassende warme voetenzakken. Deze voetenzak is ideaal voor het gebruik van de wandelwagen. Een warme voetenzak met een ritssluiting, zodat je je kindje er gemakkelijk in en uit kan halen. Daarnaast heeft de Nuna Ivvi Savi kinderwagen een standaard in het assortiment. 
Met dit standaard kun je van je kinderwagen een wiegje of kinderstoel maken. De reiswieg van de Nuna Ivvi Savi is makkelijk op de standaard te bevestigen. Zo kun je een rustige en veilige slaapplek voor je kindje creëren als je op visite bent. 

Ruim 50 jaar ervaring

Babyhuis Casita heeft ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van baby-, en kinderproducten. Babyhuis Casita is je betrouwbare partner op het gebied van babyproducten. Babyhuis Casita is een babywinkel waar je kan slagen voor de mooiste babykamer, liefste knuffel, veiligste autostoel, nieuwste kinderstoel en nog veel meer. We zijn vooruitstrevend en hebben altijd de nieuwste producten in ons assortiment.