• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Phil&Teds

Van hoog naar laag sorteren
12 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
12 product(en) gevonden

Phil & Teds kinderwagen is een chique wagen die staat voor slimme functionaliteit en ergonomisch comfort. De Phil & Teds kinderwagen is in alle fasen van het opgroeiende gezin te gebruiken, van baby tot peuter en van één kind naar twee kinderen. De kinderwagen is gemakkelijk op te bergen en handig te gebruiken. De Phil & Teds kinderwagen heeft zelfs een draagbaar gewicht tot wel 40 kilo. De verstelbare, ergonomische handgreep zorgt ervoor dat u altijd een rechte houding aanhoudt en de eenvoudig te bedienen achterrem zorgt ervoor dat u snel tot stilstand komt. De Phil & Teds kinderwagens zijn werkelijk van alle gemakken voorzien en u en uw kindje zullen er veel plezier mee beleven. Wanneer u de Phil % Teds kinderwagen wilt vervoeren is de wagen gemakkelijk in te klappen en de wielen eenvoudig te monteren en demonteren. Heeft u de verschillende kleuren waarin de Phil & Teds worden geleverd al gezien? Bekijk ze allemaal bij Babyhuis Casita.

Phil & Teds kinderwagen: Zoveel keuze!

We weten allemaal dat een kwaliteitskinderwagen van groot belang is voor zowel de ouder als het kindje en het is daarom zeker aan te raden om alvorens u een kinderwagen aanschaft, de verschillende opties goed te overwegen. Er bestaan zoveel merken en varianten dat het erg moeilijk kiezen wordt. De Phil & Teds kinderwagen is een uitermate geschikte keuze wanneer u op zoek bent naar een kinderwagen die er mooi uitziet, maar ook nog eens makkelijk in gebruik is. De Phil & Teds kinderwagen heeft het werkelijk allemaal en dit zult u dan ook zeker als positief ervaren. De grote bagagemand die aanwezig is op de Phil & Teds kinderwagen maakt u wandeling nog aangenamer doordat u niets hoeft te dragen. Neem vooral eens een kijkje in de volledige collectie Phil & Teds kinderwagens.

Phil & Teds kinderwagen met vele extra’s

De Phil & Teds kinderwagen is meer dan alleen een kinderwagen. De wagen is namelijk geschikt voor de kleinste baby, maar ook voor een grote kleuter. Dit betekent dat de Phil & Teds kinderwagen meegroeit met uw kind. Een echte investering in de toekomst van uw kind dus. De Phil & Teds kinderwagen voldoet aan al uw wensen en de wagen zult u zeker niet teleurstellen. Door de hoge kwaliteit is de Phil & Teds kinderwagen jarenlang te gebruiken, dus wanneer u nog een kindje verwacht kunt u deze kinderwagen zeker nogmaals gebruiken. Bent u geïnteresseerd in de Phil & Teds kinderwagen? Babyhuis Casita is het adres!