• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Phil & Teds Sport Buggy

Phil & Teds Sport Buggy

Phil & Teds Sport Buggy is een kinderwagen die comfort biedt voor zowel u als uw kindje(s). De kinderwagen is namelijk uit te breiden tot een duowagen. De kinderwagen beschikt over vele extra opties die het nog aangenamer maken om te gaan wandelen. De sterke wielen met vering van de sterke wielen zijn werkelijk overal tegen bestand en kunnen over elke ondergrond rijden. Het zwenkwiel aan de voorkant is rechtuit vast te stellen en u kunt dit dus aanpassen aan de route die u neemt. De duwstang van de Phil & Teds Sport Buggy is afstelbaar aan uw lengte, op deze manier kan iedereen de kinderwagen op een aangename manier besturen. Daarnaast heeft de wandelwagen een zitting, waardoor uw kindje zowel vooruit als achteruit kan zitten. Zo zal de baby het waarschijnlijk prettig vinden om tijdens de eerste maanden uw gezicht te kunnen zien en wanneer het wat ouder is de omgeving te kunnen bekijken. Kortom, bij de kinderwagen is werkelijk aan alles gedacht. Neem een kijkje in het overzicht op Babyhuiscasita.nl en profiteer van scherpe aanbiedingen.

Phil & Teds Sport Buggy, de voordelen

Babyhuis Casita biedt complete pakketten tegen een scherpe prijs aan inclusief zowel de reiswieg als de buggy. Op deze manier bent u in één keer klaar en kunt u samen met uw kindje jarenlang genieten van wandelingen. De Phil & Teds Sport Buggy is gemakkelijk in te vouwen en weer uit te vouwen door het simpele vouwsysteem. Op deze manier kunt u snel reizen en de kinderwagen meenemen in de auto. Het is zelfs zo dat de Phil & Teds Sport Buggy met één druk op de knop uitvouwbaar is! Neem een kijkje in de mogelijkheden en kies het model dat het beste bij uw wensen past. De zonneklep is makkelijk uit te vouwen waardoor uw kindje direct beschermt is tegen de zon. Daarnaast is de ventilatie in de zitting van de Phil & Teds Sport Buggy van hoge kwaliteit voor betere ventilatie en comfort van uw kindje.

Phil & Teds Sport Buggy, de accessoires

Er kunnen vele accessoires bij de Phil & Teds Sport Buggy bijgeleverd worden. Van regenhoezen en zonneschermen tot een stoeltje waardoor uw kindje naar u kunt kijken tijdens de wandeling. Ook de handige bekerhouder kan goed van pas komen tijdens uw wandelingen. Hierin kunt u uw drankje kwijt of de fles van uw kindje. Wanneer u al een peuter heeft dan is de Phil & Teds Freerider een erg leuk idee. De Freerider kan bevestigd worden aan de Phil & Teds Sport Buggy waardoor uw peuter mee kan rijden op de stoere step. Hierdoor vindt het hele gezin het leuk om te wandelen. Daarnaast is er een handige tas beschikbaar waar u de Phil & Teds Sport Buggy in kunt opbergen wanneer de kinderwagen opgevouwen is. Op deze manier is reizen nog nooit zo leuk geweest, zeker met de Phil & Teds Sport Buggy Babyhuis Casita heeft regelmatig leuke aanbiedingen, houd de website dus goed in de gaten!