• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Quinny

Ben je de wereld van kinderwagens aan het ontdekken? Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende merken, modellen, kleuren, accessoires en noem het maar op. Babyhuis Casita begrijpt heel goed dat dit een lastige keuze is. Wij helpen je graag om de kinderwagen te zoeken die het beste bij je past. Bijvoorbeeld de Quinny kinderwagen.

Quinny is al meer dan 20 jaar een begrip in de wereld van kinderwagens. De wandelwagen staat voor een modern design en houdt de ontwikkeling van een kind daarbij hoog in het vaandel. De unieke producten staan voor kwaliteit en het hoogste gebruikscomfort zodat de Quinny kinderwagen een lange levensduur kent.
Bij Babyhuis Casita hebben we twee types in ons assortiment. 
* Quinny Buzz Xtra gaat verder dan andere kinderwagens. De Quinny Buzz Xtra is ontworpen met een sterke uitstraling. Dit mede door zijn stoere wielen die elk terrein aankunnen. Een mooie, stevige en degelijke kinderwagen voor een mooie prijs. 
* Quinny Moodd is een mooie city-smart kinderwagen en toont een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Quinny Moodd kinderwagen staat voor design, aanpasbaar, verfijnd en stijlvol. Wat de Quinny Moodd ontzettend handig maakt is dat deze door de unieke gasveer automatisch met slechts één handeling ontvouwt

Accessoires Quinny Moodd

Quinny kinderwagen biedt ook praktische en mooie accessoires om het voor jou en je kindje zo comfortabel mogelijk te maken. Op een zonnige dag is het belangrijk dat het gevoelige huidje van je kindje beschermd wordt, hiervoor biedt Quinny een bijpassende parasol. In de winter kan het ook koud worden in de wandelwagen, maar dit is verleden tijd door de heerlijk warme voetenzak. De bekerhouder klik je eenvoudig aan het frame vast zodat je altijd je drankje of de fles binnen handbereik heeft. Zo wordt een ritje met de Quinny Moodd kinderwagen een groot plezier!

Bezorging aan huis

Babyhuis Casita bezorgt je producten aan huis. We zijn al ruim 50 jaar jouw partner voor al je babyartikelen. Je hebt bij Babyhuis Casita 14 dagen retourrecht. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag met het maken van de juiste beslissing.