• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Cybex

Cybex voegt levensstijl en liefde toe aan de bekroonde autostoelen, kinderwagens, draagzakken en kindermeubilair voor gezinnen over de hele wereld. CYBEX beschikt over een verzameling van innovatieve, veilige, zeer functioneel en trendy producten, die niet alleen veilig, maar perfect aangepast zijn aan de stedelijke levensstijl. De combinatie van het unieke ontwerp, de ongeëvenaarde veiligheid, kwaliteit en intelligente functionaliteit. Deze drieledige strategie heeft niet alleen geleid tot de ontwikkeling van bekroonde baanbrekende autostoelen, maar ook niet minder dan negen Red Dot Design Awards.

Autostoelen en Buikdragers van Cybex

Cybex is een leverancier die veel tijd en aandacht besteedt aan het ontwerp van zijn produkten. Ze willen graag opvallen met een mooie en moderne uitstraling, maar ook de kleuren en design zijn erg belangrijk. De producten van Cybex worden onderverdeeld in:
- Kinderwagens
- Autostoelen
- Buikdragers
Dankzij de ontwerpen van verschillende, bekende designers onderscheidt Cybex zich met zijn moderne ontwerpen en dessins van alle andere leveranciers van kinderwagens, autostoeltjes en buikdragers. Denk hierbij aan de volgende ontwerpen:
- Fashion Butterfly
- Fashion Koi
- Fashion Birds of Paradise
Hou je van apart en opvallend, dan is één van deze prachtig ontworpen series vast iets voor jou en je partner! Wat ga jij opvallen als je met je kindje naar buiten gaat. Hoe leuk is dat!

Kinderwagens van Cybex

De buggy's van Cybex hebben een strak en eenvoudig design. Ze zijn erg praktisch in gebruik en een aanwinst voor iedere ouder. Bij de volgende buggy's kan je apart een reiswieg bij bestellen en heb je een zeer goede kinderwagen in bezit:
- Kinderwagen Priam
- Kinderwagen Balios M
- Kinderwagen Mios
Natuurlijk kan je op deze wagens ook een autostoeltje plaatsen. Samen met de reiswieg creëer je een 3-in-1 reissysteem. Kortom: twijfel niet langer en koop de producten van Cybex voor jouw kindje! Wat zal je omgeving jaloers zijn.