• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Wintersolden 2018

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

De wintersolden 2018 met Babyartikelen bij Babyhuis Casita is begonnen! De solden in België zijn wettelijk vastgesteld. Alleen tijdens deze periode mogen de winkeliers en webwinkels in Belgie hun artikelen tegen een goedkopere prijs aanbieden. Natuurlijk wil Babyhuis Casita jullie ook tegemoet komen in deze koopjesperiode. Wat is er nu leuker om tegen een lage prijs je baby-uitzet bij elkaar te winkelen! Of ben je al ingespannen en wil je gewoon wat leuks voor je kindje of jezelf aanschaffen. Kijk dan gerust eens rond op onze site naar het ruime aanbod. Er staat vast iets tussen wat je kan gebruiken. Je kan gelijk zien wat de prijs van een artikel nu is. Dit staat nl bij ieder artikel, zowel bij de uitverkoop als bij de artikelen die nog niet zijn afgeprijsd.

Solden autostoelen en kinderwagens

Bij Babyhuis Casita hebben we verschillende soorten autostoelen in het assortiment. Voor iedere portemonnee wel iets, duur of wat goedkoper. Veel verschillende merken kan je bij ons op de site terugvinden, maar ook vind je bij ons autostoelen in verschillende leeftijds- en gewichtscategorieën. Er is echt voor iedereen wat te vinden. Kijk eens bij de volgende aanbiedingen:
- De Cybex Solution M-Fix (groeit bij voorbeeld mee met je kindje van 3 jaar tot ongeveer 12 jaar)
- Maxi-Cosi Axiss Triangle Black (voor kindjes van +/- 9 maanden tot 4 jaar)
- Cybex Cloud Q PLUS Mystic Pink (voor de leeftijd van 0 tot ongeveer 9 maanden)
Neem voor het uitzoeken van een autostoel echt de tijd, want je wilt natuurlijk wel dat deze goed past bij al jouw wensen en dat hij voldoet aan de eisen en kwaliteit die jij voor je kindje belangrijk vindt.
Kinderwagens vind je van verschillende merken en in diverse modellen bij Babyhuis Casita. Ook hier is het weer belangrijk dat je een goede keuze maakt. Denk goed na wat jij belangrijk vindt en hoe je hem wilt gaan gebruiken. Loop je veel en ver of juist niet!  Welke kleur vind je het mooist en welk model past het beste bij jou! Veel om op te letten dus. Kijk eens bij onze aanbiedingen, er zit vast wel iets voor jou tussen:
- Mutsy Igo Heritage Dawn
- Mutsy Igo Farmer Blue Sky
- Mutsy Evo Olive
- Mutsy Evo Farmer Moonrock
Let wel op: bij deze aanbiedingen geldt de regel OP=OP!! Dus sla snel je slag.

Solden bij babywinkel Babyhuis Casita

Natuurlijk kan je bij Babyhuis Casita ook terecht voor alle andere artikelen die te maken hebben met baby's en kinderen. Hierbij kan je denken aan kinderkamers van verschillende merken, maar ook aan een box (park). De volgende aanbiedingen zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken:
- Babykamer Camille van Quax
- Box/Park Malmo van Pericles
- Voetenzak autostoeltje van Cybex