• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Badspeelgoed

Van hoog naar laag sorteren
22 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
22 product(en) gevonden

Badspeelgoed is niet te missen voor je kindje. Zodra je kindje goed kan zitten kan het spelen in bad beginnen. Je kindje zal daardoor met heel veel plezier in bad gaan. We hebben bij Babyhuis Casita badspeelgoed van Munchkin, BamBam en Sophie de Giraf. Leuk speelgoed zoals een bellenblazer, badeendjes en een fruitmand. Het badspeelgoed staat gegarandeerd voor succes in bad. 

Sophie de Giraf

Badspeelgoed hebben wij van Sophie de Giraf. Sophie de Giraf is het bekendste girafje. Het beestje bestaat al 50 jaar en bij vele een favoriet. Een absolute must haves voor hippe baby's!
Vandaag de dag wordt Sophie de Giraf nog altijd "handmatig" vervaardigd, aangezien er meer dan 14 manuele handelingen nodig zijn om dit speeltje te maken. Haar samenstelling op basis van rubber afkomstig van de heveaboom is 100% natuurlijk. De giraf heeft een exotische uitstraling en waarvan de grootte en de vorm ideaal zijn voor baby's grijpreflexen. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau!

Betrouwbare partner

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. We leveren je producten snel aan huis. Indien het product op voorraad is en je besteld vandaag voor 16.00 uur besteld, dan heb je morgen de producten al in huis. Babyhuis Casita heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.