• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Loopfietsen

Loopfietsen

Van hoog naar laag sorteren
72 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren
72 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

We hebben diverse loopfietsen, helmen en handschoenen van het merk Kidimotto in ons assortiment. Bent u op zoek naar een loopfiets voor uw (klein)zoon of (klein)dochter dan bent u bij Babyhuis Casita aan het juiste adres. De loopfietsen zijn er in heel veel verschillende kleuren.
Wie wil er nu ook niet zo'n stoere bike? De loopfiets van Kidimoto beschikt over een mooi en strak design. De loopfiets heeft een comfortabele rijpositie en is uiteraard ideaal voor de ontwikkeling van een betere/goede balans, coördinatie en kracht van uw kind. De loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder.

Kidimotto

De loopfiets, helm en handschoen van Kidimotto staan bekend om het duurzame en sterke materiaal. Alle Kiddimoto’s zijn voorzien van de unieke look van echte motorfietsen en zijn gemaakt van 100% recyclebaar berken multiplex. Kiddimoto loopfietsen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn voorzien van een CE-Markering en getest middels de Europese EN 71 norm.

Snelle levering

Bestel vandaag uw loopfiets voor 16.00 uur dan heeft u deze morgen al in huis. U kunt er bij ons vanuit gaan dat wij snel leveren en altijd voor u klaar staan. Onze klantenservice is elke werkdag en zaterdag geopend om uw vragen over bestelling, levering en betaling te beantwoorden. Ook voor advies kunt u terecht in onze winkel en bij onze online klantenservice.