• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Muziekmobiel

Van hoog naar laag sorteren
5 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
5 product(en) gevonden

Een muziekmobiel maakt uw kind blij. Vrolijke ronddraaiende diertjes, Nijntjes, beestjes en vormpjes om uw baby heen. Een muziekmobiel laat uw kind ontspannen zodat hij of zij daarna in slaap kan vallen. Een muziekmobiel vermaakt uw kind en laat het ontspannen. Twee vliegen in één klap.

Bij Babyhuis Casita hebben we diverse muziekmobielen in het assortiment.
- Muziekmobiel Tiny Love. De Tiny Love Mobile Hide and Seek heeft unieke bewegingen en speelt 40 minuten en maar liefst 15 verschillende melodieen.
Voorzien van een nachtlampje die de sterrenhemel weergeeft.
- Nijntje muziekmobiel. Aan deze leuke muziekmobiel hangen verschillende leuke figuren van Nijntje in de kleurstelling grijze. Naast de leuke figuurtjes produceert de muziekmobiel een leuke meldoie (zip a dee doo dee).
- Magic Stars muziekmobiel. Deze mobiel zorgt voor een betoverende sfeer dankzij het dubbele projectie systeem.

Speelgoed baby's

Bij Babyhuis Casita hebben we heel veel leuk speelgoed om uw kind te vermaken. Naast een muziekmobiel is een speelmat ook een ideeal speelgoed. Een speelmat is ideaal om uw baby op te laten spelen samen met zijn of haar broer of zus. Er zit op de mat een spiegel, zodat uw baby zichzelf in de spiegel kan zien en zich uren kan vermaken.

Als uw kind 1,5 / 2 jaar is, dan is een loopauto een leuk speelgoed. Uw kind steelt de show met deze stoere loopauto's. Vanaf dat uw kind zelfstandig kan zitten is een loopauto een uitermate geschikt speelgoed. In een loopauto heeft uw kind het idee in een echte auto te zitten.

Een knuffel mag uiteraard niet ontbreken aan het speelgoed assortiment van uw baby. Heerlijk om mee te knuffelen en om mee te spelen. Uiteraard is een knuffel ook een heel leuk accessoire voor op de baby en of kinderkamer.

Snelle levertijden

Bij Babyhuis Casita kunt u ervan uitgaan dat wij snel leveren. Indien de producten op voorraad zijn en u besteld voor 16.00 uur dan heeft u de producten de volgende dag in huis. Bij Babyhuis Casita bent u aan het juiste adres voor al uw verzorgingsproducten voor u en uw baby.