• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Rammelaar

Van hoog naar laag sorteren
31 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
31 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een rammelaar is het perfecte speelgoed voor een baby. Een rammelaar is vaak het eerste speelgoed waar een kindje mee speelt. Een rammelaar is gemakkelijk vast te houden en maakt een mooi geluidje. Een baby wordt enthousiast van het geluid en gaat steeds harder schudden met de rammelaar. Je kindje heeft plezier en dat is het doel van een rammelaar. Bij Babyhuis Casita hebben we heel veel verschillende rammelaars. Gemaakt van verschillende materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Babykado

Ben je op zoek naar een origineel babykado? Zoek dan niet verder. Bij Babyhuis Casita hebben we een groot assortiment babycadeaus.We hebben leuke giftsets. Meerdere kleine cadeautjes verpakt in een leuke doos of tas. Op deze manier heb je een mooi kado om te geven als je op kraamvisite gaat. Populaire babykado's zijn producten van BamBam, Sophie de Giraf en Xplorys. 

Inpakservice

Wil je een cadeautje laten versturen? Wij pakken je cadeautje graag in. Bij onze inpakservice hoort ook een handgeschreven kaartje en een leuke verpakking uiteraard. Op deze manier kun je de kersverse ouders op een leuke manier verrassen.