• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Wipstoeltje

Een wipstoeltje is er in heel veel verschillende uitvoeringen, kleuren, met of zonder muziek en met of zonder speelboog. Bij Babyhuis Casita vind je mooie design wipstoeltjes van het merk Nuna. De Nuna wipstoel staat voor design en is geïnspireerd door het dwarrelen van een blaadje dat door de lucht schommelt. Of liever een hightech innovatieve wipstoel? Dat kan met de 4Moms Rockaroo wipstoel. Bij deze wipstoel kun je, je eigen mp3 of telefoon aansluiten zodat je zelf de muziek kiest. Of liever een goedkope wipstoel met speelboog? Dan hebben we de Topmark wipstoeltjes in ons assortiment, die leverbaar zijn in verschillende kleuren. Maar uiteraard hebben we ook wipstoeltjes in ons assortiment met verschillende kleuren en muziek. Dit zijn wipstoeltjes die zeker in de smaak vallen bij je kindje. Neem dan een kijkje naar de La-di-da wipstoel van TitaniumBaby.

Rammelaar

Zit je kindje in zijn of haar wipstoeltje, dan is het fijn dat je kindje kan spelen met een leuke rammelaar. Een rammelaar is vaak het eerste speelgoed van je kindje. Bij Babyhuis Casita hebben we hele mooie handgemaakte rammelaars van Nature Zoo in ons assortiment. Deze rammelaars zijn gemaakt van bamboestof.
Of de speelse Oball Rattle. Dit is een leuke rammelaar met gekleurde balletjes die veel geluid maakt en dat zal je kindje heel erg leuk vinden.

Aanbiedingen

Bij Babyhuis Casita hebben we vaak aanbiedingen. Onze producten zijn scherp geprijsd en we hebben regelmatig aanbiedingen. Wil je op de hoogte zijn van de laatste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en bekijk onze aanbiedingen pagina.