• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Babysitter / Babyswing

De eerste stoel van je baby is een wipstoeltje. Het stoeltje is ideaal om je kindje eten te geven of om even de handen vrij te hebben. Op het stoeltje staat aangegeven tot welke leeftijd of gewicht het geschikt is. Hoe lang je het kan gebruiken, hangt af van de grootte van de wipstoel, maar ook van de beweeglijkheid van je kindje. Je mag de wipstoel niet meer gebruiken als je kindje te veel gaat bewegen of als het zelf tot zitstand kan komen. Het is niet verstandig om je baby te lang in een wipstoel te leggen, dit is niet goed voor de ontwikkeling van de wervelkolom en motoriek.

Ruim aanbod Wipstoelen

Bij Babyhuis Casita hebben we veel verschillende merken wipstoeltjes in ons assortiment.Van onder andere; Topmark, Tiny Love, Bright Starts, X-Adventure etc. Deze merken zijn maar een greep uit ons ruime assortiment. Kijk gerust verder op onze site om het leukste wipstoeltje en/of babyswing uit te kiezen.

Wipstoelen Baby's bij Babyhuis Casita

Er zijn wipstoeltjes in allerlei soorten, kleuren en maten. Er zijn wipstoelen met speelboog, met geluid of met beweging. Bij de minste beweging begint de stoel al te wiebelen wat fijn is voor je kindje. Er zijn ook elektrische wipstoelen te verkrijgen, die je kindje geruststellen door het rustige ritme. Belangrijk om op te letten bij aanschaf van een wipstoel is dat er veiligheidsgordels in zitten en dat je ze natuurlijk ook gebruikt. Plaats het stoeltje altijd op de grond, want als je kindje erg beweeglijk is beweegt de stoel ook. Zet het alleen op tafel als je bijvoorbeeld je kindje eten geeft en je erbij bent.