• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Tienerkamers

Tienerkamers

Bij Babyhuis Casita kan je niet alleen slagen voor je complete baby uitzet! Je kan bij ons ook terecht voor een complete tienerkamer. Als je kindje te groot geworden is voor zijn babykamertje, wil je natuurlijk een kamer die past bij zijn of haar eigen wensen, maar die ook past binnen jouw budget. In onze shop vind je voor iedereen wat wils. 

Complete Tienerkamer

Wat is er nu mooier dan een tienerkamer uit een zelfde serie. Koop je een complete kamer, heb je geen kleurverschil of verschil van houtsoort. Bij Babyhuis Casita hebben we complete tienerkamers van verschillende merken, zoals:
- Tienerkamer Bopita
- Tienerkamer Coming Kids
- Tienerkamer Stapelgoed
Je ziet dat er een groot aanbod is van kamers in verschillende kleuren, maten, houtsoorten en stijlen. Wil je het liefste alles in wit tinten, ga je liever voor stoere donkere kleuren of heb je liever een romantische uitstraling. Bij Babyhuis Casita zal je dus zeker slagen, want er is keuze genoeg.

Groot aanbod tienermeubels 

Natuurlijk kan je de meubelen ook apart aanschaffen. Heb je al een kledingkast gekocht toen je zwanger was van je kindje? Dan koop je er een bed en een bureau bij en heb je weer een complete kamer. Wat natuurlijk ontzettend handig is, is dat wij van de babykamer series ook dezelfde series tienermeubelen in ons assortiment hebben.
Maar wil je liever een compleet andere kamer voor je zoon of dochter, dan kan je door zelf meubelen samen te stellen jullie eigen sfeer creëren. Kijk eens bij onze:
- Bedden
- Kasten
- Bureaus
Om echt een persoonlijke twist aan de kamer te geven, mogen opvallende lampen en vloerkleden natuurlijk niet ontbreken. Kijk daarom ook eens rond op onze pagina aankleding.
Heb je na het bekijken van de meubelen nog vragen voor je wilt gaan bestellen? Stel ze dan gerust aan onze vriendelijke en deskundige medewerkers van de klantenservice. Zij staan elke werkdag van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar!