• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Veiligheid

Veiligheid voor je baby is misschien wel het allerbelangrijkste voor jou als ouder. Gelukkig kan je bij Babyhuis Casita terecht voor vele artikelen die het thuis en onderweg een stukje veiliger maken voor jouw kindje. Babyhuis Casita heeft naast een voordelige prijs ook snelle verzending en goede service. Neem daarom direct een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog!

Traphekjes en Babyfoon's

Je kindje alleen boven laten slapen is goed voor de rust van je kindje, maar voor de ouders, opa's en oma's is dit altijd een beetje spannend. Je weet niet zeker of je kindje nog slaapt of al wakker is? Met de hulp van een babyfoon kan je met een gerust hart je kindje alleen in een aparte ruimte leggen en weet je zeker dat je, je kindje hoort als hij of zij wakker is. Is je kindje wakker, dan laat de babyfoon dit door middel van geluid, beeld of licht zien. Bij Babyhuis Casita hebben we diverse babyfoons in ons assortiment. Zo hebben we ook babyfoons met camera in ons assortiment, dan kun je, je kindje zelfs zien terwijl hij of zij slaapt.
Traphekjes zijn niet weg te denken in een huis met kleine kinderen. Een traphekje kan veel ellende voorkomen. Zodra kindjes kunnen kruipen kan je traphekjes in je huis plaatsen. Wist je dat je bijna alle traphekjes ook als deurhekje kunt gebruiken? Wil je een traphekje aanschaffen, kijk dan goed naar de maten die vermeld staan bij de hekjes. Mocht je er niet uit komen, neem dan contact op met onze deskundige medewerkers.

Ruim aanbod veiligheidsartikelen

Natuurlijk zijn traphekjes en babyfoons niet de enige veiligheidsartikelen die we aanbieden. Ook erg belangrijk om in huis te hebben zijn bijvoorbeeld:
- Allerlei soorten sloten van het merk Babydan
Stopcontactbeveiligers, een fijn idee om te weten dat de kleine vingertjes van je kindje niet zomaar in een stopcontact kunnen verdwijnen
- Rookmelders, tegenwoordig ook niet meer weg te denken van de kamer van je liefste bezit
Voor iedereen is wel wat te vinden om onze site om de veiligheid van je kindje(s) te waarborgen.
Veiligheidsartikelen voor kinderen zijn snel en gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Heb je vragen over het bestellen, betalen en de levering van je artikelen? Neem een kijkje in onze klantenservice. Staat je vraag er niet bij of heb je een andere vraag of opmerking? Neem contact op met onze klantenservice die je elke werkdag en zaterdag met plezier te woord zullen staan!