• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Babyfoon

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Je kindje alleen boven laten slapen is goed voor de rust van je kindje, maar voor de ouders, opa's en oma's is dit altijd een beetje spannend. Je weet niet zeker of je kindje nog slaapt of al wakker is? Met de hulp van een babyfoon kun je met een gerust hart je kindje alleen in een aparte ruimte leggen en weet je zeker dat je, je kindje hoort als hij of zij wakker is. Is je kindje wakker, dan laat de babyfoon dit door middel van geluid, beeld of licht zien. Bij Babyhuis Casita hebben we diverse babyfoons in ons assortiment. Zo hebben we ook babyfoons met camera in ons assortiment, dan kun je, je kindje zelfs zien terwijl hij of zij slaapt.
We hebben babyfoons van de volgende merken in ons assortiment.
* Bbphone babyfoon
* Philips babyfoon
* Luvion babyfoon
* Nova babyfoons
* Alecto babyfoon
* Motorola babyfoon
* Babyfoon met camera

Camera Babyfoon

Een babyfoon met camera is handig om je kindje in de gaten te houden als hij of zij in bed ligt. Bij de camera babyfoons heb je zowel overdag als 's nachts beeld en geluid. Ideaal want je kindje slaapt zowel overdag als 's avonds in zijn of haar bedje. 
Bij een camera babyfoon is het handig dat je zelfs meerdere camera's kunt plaatsen zodat je je kindje vanuit diverse hoeken in de gaten kunt houden. Ook kun je dan meerdere kinderen op één beeldbabyfoon tonen in een weergave of in verschillende na elkaar. Ook is dit een ideale uitkomst voor als je even bij de buren op visite bent en je kindje slaapt. Zo kun je met een gerust hart je kindje goed in de gaten houden.  
Bij Babyhuis Casita heb je keuze uit diverse babyfoons met camera.
* Alecto Digitale Beeldbabyfoon, met deze beeldbabyfoon heb je zelfs de optie om slaapliedjes door de babyfoon aan je kindje te laten horen.
* Motorola Beeldbabyfoon met Wifi bij deze babyfoon kun je zelfs een app downloaden waarmee je je kindje op afstand kunt volgen. 
* Luvion Essential Babyfoon bij deze camera babyfoon kun je een extra camera aansluiten voor meerdere kindjes. 

Snelle levering

Bij Babyhuis Casita kun je ervan uitgaan dat wij snel leveren. Indien de producten op voorraad zijn en je bestelt voor 16.00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor al je verzorgingsproducten voor jou en je baby.