• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Babyfoon Met Camera

Van hoog naar laag sorteren
5 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
5 product(en) gevonden

Een babyfoon met camera is handig om je kindje in de gaten te houden als hij of zij in bed ligt. Bij de camera babyfoons heb je zowel overdag als 's nachts beeld en geluid. Ideaal want je kindje slaapt zowel overdag als 's avonds in zijn of haar bedje. 
Bij een camera babyfoon is het handig dat je zelfs meerdere camera's kunt plaatsen zodat je je kindje vanuit diverse hoeken in de gaten kunt houden. Ook kun je dan meerdere kinderen op één beeldbabyfoon tonen in een weergave of in verschillende na elkaar. Ook is dit een ideale uitkomst voor als je even bij de buren op visite bent en je kindje slaapt. Zo kun je met een gerust hart je kindje goed in de gaten houden.  
Bij Babyhuis Casita heb je keuze uit diverse babyfoons met camera.
* Alecto Digitale Beeldbabyfoon, met deze beeldbabyfoon heb je zelfs de optie om slaapliedjes door de babyfoon aan je kindje te laten horen.
* Motorola Beeldbabyfoon met Wifi bij deze babyfoon kun je zelfs een app downloaden waarmee je je kindje op afstand kunt volgen. 
* Luvion Essential Babyfoon bij deze camera babyfoon kun je een extra camera aansluiten voor meerdere kindjes. 

Veiligheid

Bij Babyhuis Casita hebben wij veel producten voor de veiligheid in en rond het huis. Wil je, je kindje beschermen tegen een trap, openhaard of andere ruimte in huis? Dan zijn onze traphekjes een ideale uitkomst om veel te voorkomen. Of wil je voorkomen dat je kindje uit bed valt? Dan zijn onze bedhekjes een ideale uitkomst. Of ben je onderweg en valt je kindje? Dan hebben wij een EHBO koffertje en leuke koelpacks voor kinderen. 

Snelle levering

Bij Babyhuis Casita kun je ervan uitgaan dat wij snel leveren. Indien de producten op voorraad zijn en je bestelt voor 16.00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor al je verzorgingsproducten voor jou en je baby.