• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Nova Babyfoons

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Nova Babyfoon staat voor design. Met een babyfoon van Nova kunt u uw kind van een afstand goed in de gaten houden. De babyfoon maakt gebruik van een analoge zend en ontvangst technologie. Daardoor komen er geen schadelijke stralingen vrij.
Bij Babyhuis Casita hebben we twee babyfoons van Nova in het assortiment. Bij het uitzoeken van een babyfoon is het van belang dat u zelf goed weet voor welke doeleinde u deze wenst te gebruiken. Een belangrijk aandachtspunt kan het bereik van een babyfoon zijn.
De Nova Babyfoon is uitgevoerd met de CARE communicatie techniek en is volledig storingsvrij. Indien de verbinding wegvalt, dan brandt er een waarschuwingslampje en gaat er een alarmsignaal af.

Slapen

Bij het slapen van uw kind is een Nova Babyfoon een ideaal hulpmiddel. Zo heeft u en uw kind de rust die u beide nodig heeft. Bij Babyhuis Casita bent u aan het juiste adres voor alles wat u nodig heeft voor uw kind. Of u nu op zoek bent naar een complete babykamer of een heerlijke pyjama of slaapzak waar uw kind in kan slapen. We hebben alles in ons assortiment. Heeft u een vraag over een product? Bel ons gerust. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Garantie

We bieden u één jaar garantie op de gehele Coming Kids collectie. Babyhuis Casita is de beste leverancier voor uw babykamer, box, kast, ledikant, wandrek van Coming Kids, wij hanteren een levertijd van twee weken, bezorgen aan huis en zijn al ruim 50 jaar een huis waar u alles kunt vinden voor uw baby.