• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Voeding & Verzorging

Voeding & Verzorging

Babyvoeding- en verzorging

Op zoek naar voeding- en verzorgingsartikelen voor je baby? Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment van artikelen om je baby te voeden en te verzorgen. Denk hierbij aan babyflessen, anti-lekbekers en warmwaterborden die deel uitmaken van onze producten die te maken hebben met voeding. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor slabbetjes, badartikelen, thermometers, speendoekjes en vele andere producten die met de verzorging van je kindje te maken hebben! Om je spulletjes makkelijk te vervoeren heb je natuurlijk ook een verzorgingstas nodig. Via onze webshop kun je snel, veilig en gemakkelijk bestellen! Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust aan onze deskundige medewerkers van de webshop en de winkel.

Producten Babyvoeding

Ons assortiment voor babyvoeding is groot. Hieronder verstaan we natuurlijk alles wat te maken heeft met voeding. Of het nu gaat om borstvoeding, maaltijden bereiden of lunchpakketjes meenemen. Bij Babyhuis Casita kan je vast en zeker slagen. Kijk daarom zeker eens bij onze volgende producten:
- Babyflesjes, in allerlei soorten, maten en merken
- Food Feeders, ideaal voor kindjes die gaan overstappen van flesvoeding naar vaste voeding
- Antilek Bekers, makkelijk als je kindje de beker nog niet stabiel kan vasthouden
Dit is natuurlijk slechts een greep uit ons ruime aanbod. Aarzel niet om verder te kijken op onze website om te ontdekken welke merken en producten we allemaal verkopen die te maken hebben met eten en drinken.

Babyverzorgingsproducten

Als we het over voeding en verzorging hebben, is de verzorging van je kindje natuurlijk ook erg belangrijk. Om je baby te verzorgen hoort een babybadje zeker bij je uitzet. Alles voor in en rondom het bad vind je hier. Wij hebben een ruim assortiment baby badjes. Van opvouwbare badjes die weinig plaats innemen tot complete badjes inclusief standaard. Je vind het allemaal bij Babyhuis Casita. Wil je je kindje een beetje afleiden in bad en hem of haar meer plezier laten beleven in bad? Dat kan met ons ruime assortiment badspeelgoed. Om je kindje te wassen hebben wij washandjes en om af te drogen hydrofiele handdoeken. Je vindt ze bij ons in verschillende kleuren en met leuke prints. Hydrofiele producten zijn goed voor de tere huid van je baby en hoe meer je deze doeken wast, hoe zachter ze worden.