• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Badthermometer

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

Een badthermometer meet nauwkeurig de temperatuur van het water in het badje. Zo weet je zeker dat het water de juiste temperatuur heeft. De thermometer voor in bad is eenvoudig schoon te houden dankzij de ronde vormen. We hebben diverse kleuren en thema's in ons assortiment. Zo kun je de rest van je badartikelen mooi op elkaar afstemmen. 

Bébé-Jou

Bébé-jou houdt niet alles bij het oude. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten combineren zij de '4 generaties evaring' met de modernste technieken. Kwaliteit en veiligheid staan bij Bébé-jou hoog in het vaandel. Zij kiezen alleen voor de beste grondstoffen en materialen. De kunstoffen zijn recyclebaar en vrij van weekmakers en zware metalen. Alle badstofproducten zijn voorzien van het Ökotex label. Dit label betekent dat het product gemaakt is van materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van kinderen. 

50 jaar ervaring

Babyhuis Casita heeft ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van baby-, en kinderproducten. Babyhuis Casita is je betrouwbare partner op het gebied van babyproducten. Babyhuis Casita is een babywinkel waar je kan slagen voor de mooiste babykamer, liefste knuffel, veiligste autostoel, nieuwste kinderstoel en nog veel meer. We zijn vooruitstrevend en hebben altijd de nieuwste producten in ons assortiment. 

Deze badthermometer van het merk Bebe-Jou is zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat het water in bad exact op de juiste temperatuur is.
De thermometer voor in bad is eenvoudig schoon te houden dankzij de ronde vormen.