• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Sluitband Louise

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het dragen van de sluitband Louise draagt bij aan uw herstel na de zwangerschap en ook heel belangrijk: u voelt uzelf een stuk fitter zodra u een van de sluitbanden om heeft.

Na de bevalling voelen moeders zich meestal slap op de benen en de buik voelt aan als een 'leeggelopen ballon'. Er is minder stabiliteit. Vermoeidheid speelt een grote rol. Met de sluitband Louise ervaart u stevigheid en steun. Een veilig en stabiel gevoel tijdens activiteiten zoals traplopen en opstaan uit bed.

Voordelen Sluitband Louise

Na de zwangerschap zijn de bekkenbanden soepeler geworden. Hierdoor heeft u tijdelijk een instabiel bekken. Het bekken heeft tijd nodig om te herstellen. De sluitband Louise geeft je perfecte stabiliteit en ondersteuning.
Ook de buikwand is na de zwangerschap uitgerokken. Door de zwangerschap zijn de buikspierpezen uitgerokken en uit elkaar geweken. Op deze manier worden uw organen en rug minder beschermd en gesteund. Dankzij de sluitband worden de rechte buiksperpezen gesloten. De druk op de onbeschermde buikwand wordt hierdoor opgevangen.
Tijdens de zwangerschap heeft de onderrug veel te verduren gehad. De sluitband zorgt ervoor dat u onbewust een betere lichaamshouding aanneemt.

Tenslotte zijn de (bekken)spieren zijn na de bevalling in meer of mindere mate overbelast. De sluitband geeft door haar ondersteuning , rust aan de spieren zodat deze zich kunnen herstellen.

Goede klantenbeoordelingen

U kunt er bij ons vanuit gaan dat wij snel leveren en altijd voor u klaar staan. Onze klantenservice is elke werkdag en zaterdag geopend om uw vragen over bestelling, levering en betaling te beantwoorden. Ook voor advies kunt u terecht in onze winkel en bij onze online klantenservice. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.